Tuesday, May 31

Wehh, lama gilaa tak update blog. HAHA aku punya laa tension dgn blog nie. dah nak dekat 2 mggu tak boleh nak open ==' Mmg aku marah laa kan ? Knp laaa org lain bole bukak aku punya tak boleh bukak ;D ini tah mcm mne pulak aku terasa nak bukak padahal aku tak tao nak ckp ape. Lupaa dah semua yg aku nak update selama niee :) haha HAPPY jeh yg ade dlm diri aku pasal blog aku dah boleh bukak ;D huuuuu.
Thanks for readingg

Monday, May 23

Real-ingg *

It's is a real i dooo ==' Like a STUPIDDDDDDDDDDDDDD person right ? Hmm idk why i do this to my hand  & betul2 dekat nadi to :( Hmm nk kate aku nie stresssss pasal something, mcm takde ==' Serious laa takde kan. cuma tekanan sikit :) HAHA sama je maksud dia -____________-
Okayyy, For yang nak ckp aku bodoh pasal buad bnde nie Sorryyy i said, bnde dah jadi :) Heee Jgn nak marah2 i okayy :) Nty i buad lagi. hee Bell nie mmg bodoh. dia akn jadi like a crazyyy human becauseee takde org layan dia! SUMPAH BOSANN NAK MAMPOSSSS !
untungg aku buad bnde nie pasal amir dah sakit kan hati aku lagi ! OHHHGOOODDDDD! jantung aku mcm nak tercabut gilaa babengg tahap nak mampos laa bilaa dpt tahu to. Eeeeeee, *BELL STOP THINK ABOUT HIM! you look so stupidddd because you still think & love him. huhhhh! 
hmmmm ILOVEYOUU to all yang sayang i :) Heeee *ANF jgn marah tau:) iloveyouuuuuuu

Thanks for readingg

Today Is Mondayy !

Tittle ? HAHA aku pon tk tao ape pasal tittle aku. korg pon dah sedia maklum kan hari nie mmg hari isnin?
 ADE PERHIMPUNAN DEKAT SCH. haha bak kata fit :) bnde nie tuju dekat ANF jeh :) Aku tak tao laa apehal dgn dia. Selasa mggu lepas aku OTP dgn dia then ttbe dia ckp pasal hari isnin. Aku pon like blurrrrrrrrrrrrrr why dgn hari isnin kan? HAHA oke entah :) Then hari nie hari isnin aku still tak dpt pape berita dari dia and i'm still WAITINGG sayangg :( ape laa you nak buad kan? Errr dari hari isnin lepas to u buad i tertunggu2 ape semua then today dah hari isnin i still tak tao ape sbb you ckp hari isnin. && i still remember yg u ckp i kne terima seadanyeee. HAHA dah mcm you nak pegi jauh jee baby :( Waitwait, you must tell me what you want to tell :) Youu must make me know. Jgn buad i tertunggu2 & tertanya2 ape kah ituu and i mmg tak kesah ape bnde yg u nak btao i k :)
 I R E L A :)))))))))))


Thanks for readingg

Thursday, May 19

Thanks Friend's

Okayy thanks syidaaa. Kau buad aku tenang hari nie pasal kau tegur aku, mintak maaf kat aku & sudi memaafkan aku. Aku tak tao knp kau mintak maaf :) Myb pasal kau sedar aku salah, atau kau tao mcm mne perasaan aku bilaa korg buad aku mcm to , itu aku tak tao. tapi aku happy sgt2 pasal kau dah bole terima aku mcm dulu. Aku tak tao niat baik kau, dan aku tak tahu niat jahat kau tapi aku dah cukup bersyukur pasal kau dah tegur aku. Sumpah tak tipuu weh, kau buad aku tenang sgt2. Even yg lain tak buad mcm to, tapi kau buad. Aku pon nak mintak maaf lagi sekali kat sini even aku ade sakit kan hati kau terlebih ke kan, terbuad kau sentap pasal gmbr to, and ape2 je laa yg buad kau terlukaa, aku mintak maaf lagi sekali k :)
ILOVEYOUU FRIEND <3

Thanks for readingg

sumpahhhh SEDIHHHHHHHHHHH !


I'm so sad for thiss AYAT ! sumpah makan dalam. To all my friend's 5 damai. i can't be perfect to youu okay. i can't be prefesional to berdepan dgn korg & because of this, you all can make me cryyy :( now i just bole cry cry then cry. Thanks a lot bbe. Aku tak tao nak cakap ape dah pasal aku tga pk ape salah aku. Hmm Mmg bnde nie takan berakhir klau aku tak jmpe korg, korg BERPUAK, aku sorgg,. Hmmm Takpe laa. aku tawakal je laa kan. tak kesah laa korg nak ckp aku nie hipokrit ke ape ke, HANYA TUHAN YANG TAHU BETAPA SAKIT NYE HATI AKU & PEDIH NYEE bilaa korg ckp mcm niee. Tak kesah laa korg nak ckp aku nie dah babitkan nama tuhan sedangkan aku byk buad salah, tapi aku tak kesah semua to. korg bukan tuhan, korg pon tak tao aku nie dah berubah ke belum. yg korg tao, aku nie JIJIK dan JAHAT di mata korg kan ? Takpeee. thanks again because you hate mee :) 
Aku mampu berdiam diri dgn salah aku sendiri. 
ILOVEYOUUU FRIEND'S !

Thanks for readingg

Wednesday, May 18

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ xD

Dia tak comel mcm bf kau ♥
ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU ILOVEYOU
panjang takk ? HAHA sayang betul aku kat dia kan :) hee kalau aku tak sayang aku takde buad bnde nie punyaaa :) Okay, cuma nak ckp ILOVEYOU jeh :) *nak sayang kau sorg jeh boleh tak fit?*
HAHA nowayyyyyy! sat g aku yang merana, lagi susah kan ? bertepuk sebelah tgn jeh :( takde guna juga kan ? 
Last word : I L O V E Y O U sooo sooooo soooooooooo muchhh & i'll die if i don't love you :)
*perasan sorgsorg jap*
This is reason WHY I LO V E Y O U ♥♥♥
You make me laugh when i heard your voice 
You make me laugh like crazy when you joke like Tak jadi 
You make me sangap because i want to heard your voice & your joke every second 
You make me want to call call call then call you because of your voice 
Seriously when you talk, it's so funny to me  gelabah youu tahap buad i jatuh hati kat youuu  
Ouhhhh darling, Iloveyouuu again :) Mehh cium cikitt Memuuahhhhh Termuahhhh :*

Thanks for readingg

Tuesday, May 17

Syahrul Amir Ariffin !

Ini post memang untuk kau! kalau kau rasa bnde nie tak bagus utk kau, pegi mampos ! aku nak bg tao kau something yg kau perlu tahu dan harus tahu !
AKU SAYANG KAU SAMPAI SEKARANGGG !
tapi sayang, kau buad aku Tak suka dengan kau double triple dah skg nie. Kenapa? sbb KAU REMOVE AKU ! hanya sebab bnde kecik kau buad, aku tak suka dgn kau. Mula2 kau unfriend aku, then kau remove siblings pulakk ? DAHSYAT laa kau ! sumpah aku tak caye kau mcm nie doh ! Kau merayu kat aku ape semua soh terima kau, tapi kau buad aku mcm bnde yg takde nilai. kau pujuk aku bukan nyee ikhlas tapi sebab lain! aku tak tao ape masalah kau? kenapa kau pujuk aku? kenapa kau ckp kau still syg aku? knp kau ckp kau still nak aku? KENAPA? sedangkan dalam hati kau, kau dah suka kat org lain. knp kau buad mcm to doh ? KENAPA? sikit pon kau tak malu ckp mcm to kan ? HAHA aku tak tao laaa. Kdgkdg to, aku rasa bodoh sbb sayang kan kau. mmg aku ego! ego aku lagi teruk dari perasaan aku sendiri. HAHA tapi aku rasa ego aku to berkesan pasal aku tak terima kau. kalau aku terima kau, mesti aku sakit hati buad kali yang ke berapa pon aku tak tau. Time aku single pon kau dah buad aku sakit hati, apetah lagi bila dah cple kan ? HAHA.
amiramir : AKU RASA AKU BODOH ! BODOH SEBAB SAYANG KAN KAU !
AKU RASA AKU BODOH! BODOH SEBAB STILL MENGHARAPKAN KAU !
AKU RASA AKU BODOH ! BODOH SEBAB AKU RASA KAU LELAKI YANG TERBAIK UTK AKU !
DAN AKU RASA AKU BODOH ! BODOH SEBAB AKU PENAH SYG ORG MCM KAU 
tapi satu aku tak menyesal sbb aku kenal org yang buad hidup aku bahagia time dulu2 to.
THANKS WEHH !
I HATE YOUU THIS TIME NOW !

Thanks for readingg

Sunday, May 15

ILOVEYOUSOMUCHMUCHMUCH&MUCH

video
You make me laugh like CRAZY sayanggggggggg. ILOVEYOUSOOOMUCHHHHH laa Nurasyikin .
Thanks for readingg

Saturday, May 14

Pasrah :)

assalamuailaikum :) Buad ape kawan2? BF sehat? GF sehat? Kau sehat? HAHA. teruskan dgn cerita selanjutnyaaaa.
ahaaa Tittle aku mcm jiwang sgt je kan? HAHA bukan jiwang tapi gembira dalam kesedihan. knp? heee Takde ape laaa. aku cuma terharu sikit je laa kan sbb dia kata dia malas :) Itu je sbenanyee. korg pon tak payah laa nak tao pasal ape dan mcm mne dan knp dia malas :) Semua cerita aku dgn dia je yg tao.
bbe, fyi laa kan, i bukan nye nak buad betul2 pon, buad sbb nak ade status dlm FB jeh. i tao u takan nak buad mcm to sbb KITA KAWAN kan? i faham. cuma i tersentap sikit jeh :) Not anymore right? Okayyyy :) I tetap syg you mcm biasa :) Dont worry. I cakap mcm nie pon bukan i nak minta simpati you, TAKKKKK! i cuma tulis ape yg i rasa jeh, so YOUUUU tak payah nak rasa sebe salah ke ape k. atau you mmg takde perasaan mcm to :) Its okayy jugaaa pada i :) 

Thanks for readingg

dia marah doh --''

fit marah aku pasal aku buad nama dia to. 
HAHA i tak toreh tgn k. takde keje nak toreh tgn tau, sakit to nak toreh nama youu, panjangg pulakkk --'' So jgn marah i lagi okayyy ? i sayangg youuuuuuuuuu Sumpah syg you sgt2. i buad semua to pasal i BOSAN jeh :) Tau tau tau. jgn marahh ekk :)
Thanks for readingg

nama that boy tu aku rindu :( Yeee mcm org gilaa kot jawap paper sains smlm. masa 2 jam 30 minit. Bosan bagi masa lama2 aku buad tgn aku mcm nie :) HEE seronok bhai :) PUASSSSS sbb kita rindu kat dia. Errr Mmg smlm aku nmpk dia onl terus aku tegur tapi syg , lmbt beno reply nyee. ape dia buad pon aku tak tao laa kan . hmmm Biarkan. hidup dia dokk ? heee 
Fittt, i rindu you tahap nak beranak dah nie weh :) Bila nak buad relate? HAHAHAHAHAHAHA okayyy GURAU :) I tao u takan nak , kan kan kan ? spe laa saya nie di mata awak :) HAHA sorryyy baby, i terRENDAH DIRI pulokkkk :)
I MISS YOUUUUUU . memuahhhh :*

Thanks for readingg

Thursday, May 12

AKU MEMANG SUKAA !

NAMPAK TAK APE YANG SAYA NAMPAK ---->
NAMPAK KAN ? ehh BABY RARA, SUMPAH I TAKNAK MAKI2 ORG DOH! ABG I CUKUP MARAH KALAU I MAKI ORG, TAPI I NAK MAKI JUGAA! ALAHAI, YOU MMG TADE AYAT LAIN KE NAK BAGI DEKAT F YOU? KENAPA MESTI NAK COPY AYT I EK ? GILAA BODOH YOU TAKDE AYAT NAK PK NAK BAGI DEKAT F YOU TO, ASAL NAK COPY AYAT I PULAK? TAK CKUP KE YOU FAKE GAMBAR ORG, YOU NAK COPY AYAT I PULAK ? MMG SEMUA ORG BOLE PKAI AYT NIE, TAPI BNDE NI AYAT KELUAR DARI HATI I , I SENTAP GILA LAA ASAL YOU BUAD I MCM NIE DOH? KEMARUK APE YOU NIE HAR? ADUHHH! I MCM NAK TUMBUK2 JE MUKA YOU TAU. MCM TAKDE AYAT LAIN! YOU BUAD I BENCI YOU DOUBLE TRIPLE LAA RARA ! SUMPAH I CAKAP I BENCI YOUU DOH! I TAKNAK ALLAH LAKNAT I PASAL BENDA NIE SEMUA TAPI YOU SEDAR LAA! SEDAR LAA SEBELUM KAU DI SEDARKAN WEH! SERIOUS AKU KECEWA GILA DGN KAU! AKU TAK TIPU, MARAH AKU SEKARANG MMG DAH NAIK KEPALA. KALAU LAA AKU DAPAT CALL KAU THEN MAKI KAU BAGAI NAK GILAA AKU DAH BUAD WEH, MMG DAH BUAD TAPI AKU PK DOSA JEH ! BUAD BNDE NIE PON BERDOSA APE TAH LAGI AKU NAK MAKI KAU KAN ? MMG BERDOSA TRIPLETRIPLE LAA AKU, TAPI PELIK ASAL KAU TAK PENAH NAK PK DOSA APE SEMUA? EEEE ENTAH LAAA. TAKDE GUNA CAKAP DGN ORG TAK BERGUNA MCM KAU NIEEE! MEMBAZIRRRRRRRRRRRR !
P/S : JGN SAMPAI TUHAN LAKNAT KAU WEH! AKU TAKDE KUASA TAPI TUHAN MAHA KUASA !

Thanks for readingg

Tuesday, May 10

Dia dah taken laaa :)

Congratulation friends :) Hee I'm so haapy & pround of youu sbb you dah pon taken :) Bagus-2. ade peningkatan yg sgt hebad. i harap you bole kekal lama laa dgn dia k :) hee Jaga dia tau SS :) btw, i miss you :) HAHA boyyieee :D

Thanks for readingg

Monday, May 9

Situasi

heyy Reader, buap ape to? mesti tga bosan kan sbb to awak tga baca saya punya blog :) hee Thanks sbb baca dan klau rajin follow laa sekali :) hee  This week exam kan ? how bbe? okayy tak? I got paper this wednesday laa, and rarely on FB :) sorry guys. Update blog pon bila perlu je ponggg :)
jyeahhhh, today kat sch bored GILAAA! aku seronok tgk budak budak gelak tapi aku tak :) Kenapa? idk whyyy ==' my friends always looked me like tak puas hati jeh. Tak tenteram hidup aku kat sch weh. Tak complete hidup aku kat sekolah, dah mcm ape jeh :( Nak buad seni pon aku takde mood padahal julai dah kne hantar , aku tak buad reka letak lagi. *mcmkorgtaokan?* hmm Tah laa weh, aku tak tao laa knp budak-2 perempuan kelas aku ANTI sgt dgn aku. ape laaa salah manusia yang lemah mcm aku nie smpai dorg tak suka dgn aku . Bila aku diam salah, pandang pon salah, bila aku keluar suara nty lagi laa salah. ade jeh tak kena nyee. dah to aku nak buad ape? Buad tak pandang? buad tak tegur? buad tak tahu? buad bodoh?
Mcm Bodohhh! 
Baik aku tak payah dtg sch, takde laa ilmu aku nanti . kan? hmmm. Aku tak kesah dorg nak buad aku nie wujud tak wujud pon,aku mmg tak kesah weh, cuma aku tertanya-2 KENAPA dorg tak suka aku? KENAPA? at least aku boleh tao ape salah aku kan ? Ini tidak, sound direct jeh even aku cakap itu ini.
AKU TAK TENTERAM WEH! sbb ape? sbb KORG! aku nak belajar pon rasa sebe salah, tak cocentrate, sbb ape? sbb KORG! SEBAB KORG WEHH! lagi aku pk, lagi laa aku sedih :( lagi laa aku tak boleh nak belajar :( 
THANKS FRIEND'S, you make me CRY &  feel SAD because YOU HATE ME !
thanks jugaa kepada epul sbb ambik tahu pasal aku. Kau takde salah ape pon dgn aku. aku cuma taknak closed sgt dgn kau jeh. Kau pon dah rapat dgn budak yg tak suka aku kan? So mesti dia cite mcm-2 pasal aku & kau akan mendengar nye, so aku taknak sbb kau rapat dgn aku, dorg tak suka kau jugaa. Hafiz pon, agak-2 dorg tak suka kau kwn dgn aku, jauhkan laa diri kau dari aku & jgn tegur-2 aku lagi. nty kau juga dorg anti ! Aku taknak mmb-2 aku yg tak berkenaan pon kne anti jugaaa, so jauhkan laa diri korg dari PEREMPUAN YANG MACAM AKU NIE
p/s : TUHAN LEBIH TAHU MANA BETUL & MANA YANG SALAH DAN KITA SEBAGAI UMAT ISLAM TAK SALAH KLAU TEGUR MENEGUR ATAS BNDE YANG BAIK !

Thanks for readingg

Sunday, May 8

Kes JUVANA .

heyy korg :) today nak story pasal cerita dlm surat khabar :) heee Gila kan ? mmg aku gilaa sbb aku ttbe je terpk kan ANF. err Dia dah laa nakal, hmm Tga buad kes kat sch pulakk. Hmm aku baca pasal kes JUVANA ! aku risau gila klau Fit masuk sana. dah laa aku tak pena miss cite JUVANA , dgn aku tgk keadaan kat situ lagi. gilaa babeeesssss! Fit kne masuk sana ? ohh god! aku tak boleh terima ! aku taknak dia masuk sana ! mana pon laa sekolah yg nak didik budak budak jahat kan, aku taknak dia masuk mana mana sekolah pon. biar dia msuk sekolah biasa ! hmmm :(
Youuuu, jgn nakal-2 oh. i taknak doh you kne masuk sekolah Juvana to. gangster sgt :( Sat g u kne buli mcm mne ? Harrrr, Risau weh. err Ubah laa pangai ek. jgn nak jadi gangster sgt tau. buad baik jeh. awak to nak SPM choyy, jgn main-2 dah. tahuu? I sayang you, i taknak you jadi budak samsenggg. sepak tak jadi apeee ntyyy.

Thanks for readingg

Thursday, May 5

ANF ♥

Heyy sayanggg , HAHA how sch today ? hee 2 hari tak update blog :) huu Menenangkan fikiran laa *konon. huu. Okayy, today bell nak update pasal nama yg dekat tittle to :) huu. Dah lama tak story pasal ANF sayaaa :) huu Since pasal amir to, langsung tak cerita dah, huu Sebelum to bagai nak rak cerita pasal dia :) Time syg syg duluuu  :) Huu.
Seriously, i miss youu so badlyyy. dah laa tak penah nak jumpaa, tapi rindu bagai nak gilaa kan ? HAHA its okayy, suatu hari nty pasti kita akan jumpa. itu janji i :) tehee ~ 
bell nak tunjuk nie kat korggg ---> 







HAHA fit, you buad i senyum sorg-2 & tertanya-2 adakah betul you yg ckp mcm to ataupon tgn you saja yg tulis bnde to bukan hati youu ? i selalu terpk mcm to doo. i pon tak tao laa knp? myb muka youu tak serious kot :) HAHA *mcm mne pulak aku tgk muka kau* huu Hati i yg berbisik mcm to weh. *hatiyoutomerepek "bakkatafit" HAHA ape-2 pon i hargai you sgt-3. 
Bbe, i pon sayangg youu jugaaa :) hee Dont worry, sayang i kat you tak penah nak berubah lagi even you tak selalu luangkan masa dgn i :) i mean Text i laaa. tapi i akan gembira bilaa you text i :) seriouss nieee. Tak tipuu. berkurun lama you tak text i pon, i akn rasa bahagia sgt pasal you egt i lagi :) So, selalu selalu laa tak text i , then buad i bahagia dlm satu hari to :) Klau you rasa you nak buad i meluat dgn youu, you tak payah text i langsung dan terus btao i yg you taknak text & lyn i lagi :)
FULLSTOP & easy to do :)
ILOVEYOUUU ♥♥♥♥♥

Thanks for readingg

Tuesday, May 3

His TAKEN !

Heyy reader. Sehat? Dah mkn? How your sch today? Did you have a nice day today? Hmm I felt Bad today L I don’t know why? Dekat sekolah aku kne hadapi dengan tabah bahawa kawan yg aku pena rapat sekarang nie telah di taken oleh seorang perempuan yg satu kelas dgn ktorg. HAHA I’m look so stupid laa tadi. Why? Sbb aku jealous die dah taken ! HAHA aku tak boleh terima pasal dekat sekolah mmg aku rapat gilaa babessss dgn dia. Myb kali nie aku tak boleh nak rapat sgt dgn dia pasal nty awek dia marah pulak kan ? ape boleh buad? HAHA aku jeh yg tergedik-2 dgn dia, dia biasa jeh dgn aku. Thanks laa Bbe, kau buad aku selasa kwn dgn kau doh. Best kwn dgn budak pandai mcm kau. Hope kau takde laa nak tarik-2 muka dgn aku k. agk-2 aku nie tak tegur kau ke ape, pandang kau lain camam ke ape, HAHA paham-2 je tau. Aku harap kau happy laa dgn dia k. aku tgk siDIA pon baik, lemah lembut, sopan santun, tak mcm aku kan? Ganas,takde tatatertib, perangai pon mcm ape je dlm kelas && sbb to budak perempuan kelas kita tak suka aku kan ? hee Manusia manusia –-‘
Okayy, tutup story pasal budak kelas aku. Aku balik sch pon mcm biasa je tadi. Balik sch terus tgk Safa & Marwah. Pukul 2 aku sambung tgk cite Sejuta Cinta Marshanda dan pkul 3 aku tgk cite MARIMAR. Rutin harian aku kan ? begitu laa klau balik sekolah. Aku tak onl pon tadi pasal aku takde mood J tak tao laa gilaa ape aku ttbe malas nak onl kan. Okay stop it! Dlm pkul 4:15 aku mandi sampai laa pukul 4:45 . lama kan ? HAHA biasa laa man, aku berendam jap J so lepas aku mandi mesti laa aku nak pkai baju kan ? sedang mencari baju aku terdengar hp aku bunyii mengatakan bahawa msg telah masuk dan membaca :
From : FAEEZ 
Booooo J
Aku membalas : heyy baby.
FAEEZ : Buad ape je?
Aku : baru lepas mandi .
FAEEZ : hee Wangi. Boo, baby nak bgtahu ni , tapi baby taknak boo tacingg L
Aku : hmm ape dia?
FAEEZ : janji dgn baby boo takan tacingg .
Aku : yee janji tak tacingg.
FAEEZ : okay, em im taken la boo ,
Aku : congratulation *dgn perasaan sentap aku tnye* dgn spe?
FAEEZ : with rara but bkn rara fake tu, rara nadshan, usha kat fb baby. Lupa laa display name dia.
Aku : ouh mcm  knl,  dlm blog u to kan?
FAEEZ : yupp. Kenal ?
Aku : tak pon, tp I ade laa baca blog u pasal dia kan. HAHA dpt rasa dah dari situ korg akn lebih rapat. Tahniah lagi sekali okay . *serious aku menangis time reply bnde bodoh nie*
FAEEZ : thank you, you tak tacingg Kankan ?
Aku : ouh tak, gembira je sbb you dah ade cple. *sumpah sedihh!*
THE END !
Ktorg text takat to jeh then dia tak reply terus. Okay, aku tak kesah pon L serious tak kesah doh L aku gembira jeh sbb dia dah taken kan? HAHA knp mesti aku nk menangis ape semua. Aku mmb je pon dgn dia. Takde lebih pon L myb sbb aku dah syg dia dan tak boleh nak terima kenyataan yg dia dah pon taken dan aku HARUS percayaaaaaa !
*KAU KENE PERCAYA BELL*
Hmm mmb yg aku syg selama nie dah taken laa J HAHA congratt teman sayaa J saya harap awak bahagia laa dgn dia okay ? hee Saya tetap akn syg awak mcm mne saya syg awak dulu & sekarangg J
Thanks faeez sbb pena muncul dlm hidup I and penah bahagia kan i J i hargai you buangkan masa untuk i sbb baby nk lyn i J i hargai semua to. Hmm i tak boleh nak bg kebahagian kat you mcm ape yg you nak sbenanyeee. Sorry k L
Thanks juga kepada epul sbb kau dah cple dgn Shaherra . dia baik J aku rasa dia boleh happy kan kau J Aku harap korg boleh kekal laa k J
P/S : Cerita aku sampai sini jeh. No more LOVE to FAEEZ & no more CARING to EPUL J YOU ARE THE BEST PERSON I HAVE . Thanks friends Because Of  You I L O V E Y O U . *susah gak klau dah mmb tapi syg lebih-2 nie kan? HAHA bila mmb ade cple sikit, mula laa jealous mcm kita tga cple dgn dia. hmm MERANA BHAIIIII ! jgn jadi mcm sayaa okayy pretty & handsome :)

Thanks for readingg

Monday, May 2

SHOCKED !

selamat pagi readerrr. today saya bangun agaK lmbt pasal smlm saya tido lambat :) HAHA skype-ing punya pasal kan ? ape ade hal :) lepas skype aku sambung text-ing. tak lama laa pasal aku dah ngntukk, bayang kan laa aku tido pukul 3:15 am. woahhhhhh , lambat kan ? HAHA. poyo jeh. so itu kita ketepikan pasal tak masuk dlm cerita yg aku nak ceritakan niee.
Shocked? tahu ape itu shocked? like mcm terkejut laa. HAHA. takan itu pon tak tao. takan itu pon saya nak bg tao. klau tak tao juga pegi ambik kamus carikk :)  heee Sambung cerita balik jgn nak merepek.
tittle aku to sbb aku terkejut dgn text yg aku baca  lepas aku bangkit dari tido. HAHA ayat to nak sastera jeh. text to dari ANF, taotao sendiri laaa. aku terkejut pasal dia bagi text nie :
time : 5:03 am
date : 02.05.2011
subject : Bell, if i ckp iloveyou, trust me because i really mean it. yeahh, i mean it sayangg, ILOVEYOU !
aku pk aku mimpi, HAHA ternyata tidakk. pasal nak dekat 15 kali dan termasuk skrg nie aku tulis dah 16 kali.entah laaa. aku mcm tak percaya yg dia bg text mcm niee =='' klau korg kan, dpt text yg mcm nie, agkagk korg percaya takk ? hmmm Klau laa korg di tempat aku, sumpah korg akn teringat jeh ayt nie. mandi teringat, mkn teringat, berak teringat, mcm aku skrg nie. sbb to aku update blog :)
ANF : i terharu u bagi text mcm to. i know but i cant believe that. Sbb ? entah laa bbe. i rasa i nie rendah sgt. tak setaraf dgn youuu, tak setaraf dgn kwnkwn youuu, i tgk you happy berkwn dgn dorg, sedangkan i? mcm membosankan jeh. i bukan taknak kwn dgn youu, malah i selasa kwn dgn you. mmg kita ade satu perasaan yg sama dulu, tapi msing-2 taknak keluarkan dan mmg kita takde peluang pon nak bersama. kan ? u jugaa yg mintak mcm to and go on, i terima jeh :) kita mmg selasa buad relate yg mcm nie. kwn is better than cple right? yuuppppp, tak di nafikan i mmg syg youu, i syg you sgt-2 sebagai seorg yg memahami diri i :) bbe, sumpah taknak hilannggg you doh :( serious i agk jealous bila you lyn kwn kwn you dlm fb. HAHA. tapi ape boleh buad kan, kita kwn dan i kwn yg memahami :) tak gituuu ? heee okayy, tak payah nak berdrama kat sini.
i sayanggg youuuu ! *FULLSTOP


Thanks for readingg

Sunday, May 1

SENTAP !

assalamuailaikumm pembuka ceritaa ! tittle aku mcm bagus je kan ? HAHA aku nak mencarut bolehh ? Err sumpah aku nk maki hamun budak budak kelas aku ! Ape ke s*** perangai mereka menUNFRIEND aku dari list friend dorg. aduhaiii . mcm PERFECT sgt laa. Mcm tak penah buad salah laa ? mcm tak penah nak maki org laa ? Eeee tak semua nyee sempurna laa budak perempuan kelas aku. 
 Yang aku bulat to paling anti dgn aku expecially yg tengahh !
wehh Lily, aku pon tak tao ape masalah kau dgn aku ? aku tak tao ape aku buad dekat kau smpai kau sakit hati sgt dgn aku ? time citrawarna kau ok je dgn aku. asal after citrawarna kau lain ? kata kau nk marah dkt aku pasal wan. ckp laa kau nak tduh aku yg rosak kan hubungan korg dua ! eee Aku tak pahamm ! kita satu kelas doh, knp nak bergaduhh ? aku tak penah pon nak maki maki korg ke ape, nak kata itu ini pon takde laa sgt kan ? tapi di tgk kan muka kau laa kan ? baikk sgt. mcm aku nie takde satu salah ponnn. hmmmm.
Dayahhh yg hujung belah kiri : Aku pon tak tao ape masalah kau smpai kau nk remove aku ? aku tak paham ! ape salah aku ? ape aku buad kat kau ? aku ad kacau bf kau ke ? aku rasa takde pon . Idin to kawan amir weh. mustahil aku nak goda dia. && aku tak penah nak carik gaduh dgn kau . TAK PERNAH weehhh ! TAK PERNAHHHHH ! tapi knp kau remove aku ? 
KENAPA ??????? asal kau tak pena nak pk perasaan orggg ? hmmm :(
syidah hujung belah kiri : Kau pon satu ? eeee Kecik kecik pon boleh tahan kan perangai kau ? kau pon sama je mcm lily to ! aku tak paham laaa. sebab kan korg dua ramai yg tak suka dgn aku. satu kelas to tak suka dgn aku ! tahuuuu ?
 budak budak perempuan kelas aku :(
hmmmm Entah laa korg :( Apesal korg jadi mcm nie ? org yg pena baik dgn aku pon dah tak baik dgn aku mcm dulu. sbb korgg & geng korg ! knp weh ? knpp ? Budak lelaki lagi laa. korg lypk kemana mana tk mengajak pon. kecik hati weh. kita satu kelas, satu family, tapi knp berpecah belah ? jgn sbb aku buad taik dgn sorg, semua org tak suka dgn aku. Dia buad taik dgn aku takan aku nak senyap kan ? semua dok salahkan aku. tak dga dari pihak aku,. mmg tak jadi ape laa kan ? kau dgr laa ckp si gemok to ! dengar laaa! kalau dia kata yg aku nie penah beromen pon korg akan percaya kan ? Errr suka hati korg laa. aku tak penah nak musuh dgn spespe.
sape buad palat dgn aku, dua kali ganda aku buad palat kau korg !
dak dak kelas 5 damai .

Thanks for readingg

Bukan macam tu laaa =='

aku terasa sikit laa bila SS tulis kat status dia
aku tak tao laa kenapa aku terasa pasal ayat dia nie ? HAHA nak kata dia mmg tuju kat aku ? hmm mcm tak , aku bukan nye ade pasangan pon. kawan aku to belambak laa. Myb layanan aku kot. *ykee? Hmmm Entah laaa.
dulu mmg aku closed dgn dia, aftr aku update pasal faeez & adik amir aku, dia lain dah. HAHA knp lahhh ? jealous ckp doh :) heee 
Tak kesah laa apyt. asalkan youu bahagia k. you nak ckp dekat i ke, ape ke, terpulangg laa kan ? i tak kesah laa. Hmm I tao ape yg i buad. so klau i ade sakit kan hati you ke ape, SORRY k. You mmg dah taknak lyn i, ape i nak buad, sat g org kata i terhegeh hegeh kat you pulak. i nie perasan sgt pulak. kan ? hmmm Sorry again bbe.

Thanks for readingg

Sorry :(

aku sedih :( hmmm
baby, sorry sbb i buad you down. i takde niat doh tapi mmg i tak bole nk ikut ape yg you sruh buad to. bnde to mmg susah bagi i. you takan tao hati i mcm mne ? hmmm Sorry sgtsgt ohh. i mmg takde niat nak buad semua to kat youuu. Pleaseee bbe, i taknak you jadi mcm nie. sorry hampa kan youu tapi mmg i tak bole nk buad semua to :( hmmm Sorryyyyy :'(((

Thanks for readingg